Wat kunt u zelf doen - Stoppen met roken

'Roken schaadt de gezondheid'. Dat heeft u ongetwijfeld al heel vaak gehoord of gelezen. Roken is in Nederland namelijk de belangrijkste oorzaak van vroegtijdig overlijden. Veel mensen vinden het moeilijk om te stoppen met roken. 
 

Begeleiding door de huisarts of praktijkondersteuner

De meeste huisartsenpraktijken bieden individuele begeleiding bij het stoppen met roken. Uw huisarts of praktijkondersteuner staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister ‘Stoppen met roken’ en heeft een speciale cursus hiervoor gevolgd. Voor meer informatie over het begeleidingstraject kunt u terecht bij uw eigen huisartsenpraktijk.

Klik hier voor meer informatie

HKN Huisartsen is partner in de Alliantie Nederland Rookvrij!, een actief netwerk dat staat voor een rookvrij Nederland, waar niemand meer (over)lijdt aan de gevolgen van roken.


 

PlaatsDatum
Schagen9 februari

    

NU OOK IN SCHAGEN: heel de Kop van Noord-Holland stopt! Na 1 cursus van 4 uur nooit meer zin in een sigaret


HKN Huisartsen haalt de cursus met het hoogste stoppercentage van Nederland (81%) naar Schagen.
Een investering van 1 avond voor de roker en een grote kans dat deze nooit meer een sigaret zal aanraken na deze bijeenkomst. Na één cursus van 4 uur (inclusief rookpauzes) NOOIT meer zin in een sigaret. Wie wordt hier nu niet enthousiast van?! Vele rokers in elk geval al wel! Want de animo voor de cursus is enorm. In Den Helder was de cursus een enorm succes, maar liefst 360 deelnemers gingen de uitdaging aan.
Het geheim van de cursus is dat alle raadsels rondom het roken worden ontrafeld. Daarna is stoppen zo makkelijk, het is bijna leuk. Er wordt ook nazorg geboden. Na de cursus ontvangt u de hele cursus per mail en krijgt u een nood-telefoonnummer, dat u iedere dag kunt bellen tussen 10:00 en 22:00 uur, ook in het weekend.
Deel deze pagina LinkedIn