Handige websites

Moet ik naar de dokter?

Vreemde uitslag of hoge koorts? Bij twijfel of een bezoek aan de huisarts nodig is, belt u misschien direct de assistent. Met de app Moet ik naar de dokter? kunnen mensen zelf beoordelen of het nodig is om naar de huisarts te gaan. De app geeft aan wat u kunt doen om klachten te verlichten en in welke gevallen u wel naar de huisarts moet bellen. De app voorziet in een deskundig advies.


Download de app

Thuisarts

De website thuisarts.nl geeft onafhankelijke en betrouwbare informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte. Op de website is ook de Thuisarts app te downloaden.

Bezoek de website

LSP (landelijk Schakel Punt)

Wanneer u in ’s avonds, ’s nachts of in het weekend medische hulp nodig heeft, kan de waarnemend arts via het beveiligde netwerk (LSP)  van de zorginfrastructuur uw medische gegevens opvragen, indien dit nodig is voor de behandeling. De medische gegevens mogen alleen door uw eigen huisarts ter beschikking worden gesteld met uw toestemming. Met uw toestemming kan de waarnemend huisarts een specifiek  deel van uw gegevens inzien, namelijk: reeds vastgestelde aandoeningen, gebruikte medicatie, allergieën en recente contacten met de huisarts.


Bezoek de website